Флагман Sony Xperia 1.1 першим зможе знімати відео 8K HDR

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony раніше збиралася анонсувати кілька смартфонів лінійки Xperia на заході Mobile World Congress, яка на цьому тижні було офіційно скасовано.

Джерела стверджують, що японська компанія одночасно працює відразу над декількома смартфонам, включаючи флагманську модель під назвою Xperia 5 Plus, телефон середнього класу Xperia 9, оснащений однокристальною системою з чіпсетом Snapdragon 765, а також Xperia 1.1.

Згідно з новими інсайдерськими даними, смартфон Sony Xperia 1.1 отримає основну камеру, схожу на камеру Samsung Galaxy S20 +. Смартфон отримає датчики зображення роздільною здатністю 64, 12, 12 Мп і часопролітною камеру. Цікаво те, що всі датчики зображення можуть поставлятися компанією Samsung, а не Sony. Хоча є версії, які вказують, що Sony все ж використовує свої сенсори в деяких модулях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особливо цікавим цей флагман робить можливість запису відеороликів в 8K з розширеним динамічним діапазоном HDR. Модель Xperia 1 може записувати відео 4K HDR, що є рідкістю в індустрії смартфонів.

Також в мережі з’явилося зображення, на якому, нібито, зображений смартфон Xperia 9 з потрійною основною камерою, а також дуже великою рамкою над екраном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.