iQOO 3 стане першим смартфоном з UFS 3.1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo вчора анонсувала, що iQOO запустять 25-го лютого в Китаї. Про iQOO 3 було дуже багато інформації, переважно інсайрської, включаючи його появу на TENAA. Раніше цього місяця вже була інформація про появу пам’яті UFS 3.1 в iQOO 3. Віце-президент iQOO Фендуй Фей підтвердив на Weibo, що наступний смартфон iQOO отримає внутрішню пам’ять стандарту UFS 3.1. Також було підвтерджено, що iQOO 3 працюватиме на чіпсеті Snapdragon 865 з оперативною пам’яттю останнього стандарту LPDDR5.

Це робить iQOO 3 потенційно першим смартфоном, який отримає стандарт пам’яті UFS 3.1, вперше анонсований JEDEC Solid State Technology Association в січні 2020-го. Модельний ряд Xiaomi Mi 10 став піонером у введенні стандарту оперативної пам’яті LPDDR5, і схоже на те, що в 2020 році це стане мейнстрімом серед флагманських смартфонів. iQOO 3 буде серед перших моделей, які отримають такий стандарт оперативної пам’яті, а от смартфонів з UFS 3.1 ми ще не бачили.

Також нам відомо, що iQOO 3 отримає S-AMOLED дисплей діагоналлю 6.44” з круглим вирізом під фронтальну камеру. Роздільна здатність дисплея складе 1080 х 2400 пікселів, співвідношення сторін буде 20:9, а частота оновлення дисплея буде на рівні 120Гц, що повинно стати стандартом для флагманів у 2020 (мінімум – 90Гц). Як і попередні смартфони iQOO, iQOO 3 повинен отримати сканер відбитка пальця в дисплеї. Очікується, що iQOO 3 отримає версії на 6, 8 та 12 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.