Essential офіційно закривається, оновлень для PH-1 більше не буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Essential був квінтесенцією чуда у світі мобільних пристроїв, і тепер компанія офіційно мертва. Це означає, що оновлення безпеки за лютий буде останнім оновленням для Essential Phone, нових вже не буде. Звісно, девайси будуть працювати, як і раніше, незважаючи на те, що компанія закрилась, але користувачі не отримають більше ні одного оновлення. Баги, діри б системі безпеки – це все залишиться в системі назавжди просто тому, що їх вже нікому виправляти. Ніякої користувацьої техпідтримки та сервісу, зрозуміло, не буде.

Пройшло довго часу відтоді, як компанія анонсувала свій єдиний смартфон, це було аж у 2017. Вона працювала також над смартфоном з досить незвичним форматом дисплею, який отримав кодову назву “Project GEM”.

Просто для того, щоб показати, “що могло бути”, компанія випустила кілька анонсів, які демонструють проекти та розробки компанії, концепт Project GEM і трохи інформації про нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Насправді проект був досить цікавим, але він би явно не став масовим, тому нема особливих причин для суму через це. Безумовно, компанія була амбітна на початку свого шляху, у 2017-ому році, але з часом всі амбіції зникли, від компанії не було чутно ніяких новин і вона просто щезла з медіапростору, випустивши єдиний смартфон і не подаючи після цього ніяких ознак життя протягом більше року. Єдиною надією для прихильників бренду був Project GEM, але і він, як тепер стало зрозуміло, мертвий. Тому сумна обставина, яка виникла після смерті компанії – відсутність підтримки вже випущених та проданих девайсів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.