Найдорожчий Samsung Galaxy S20 Ultra знімає відео Super Slow-mo гірше, ніж Galaxy S20

І чим Galaxy S20 +

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не всі моделі лінійки Samsung Galaxy S20 однакові, коли справа доходить до роботи в мережах 5G. Як ми вчора говорили , молодша модель працює лише в діапазоні  sub-6GHz, тоді як дві старші підтримують і mmWave.

Тепер ми дізналися, що є ще одна особливість, по-різному реалізована в різних моделях флагманської лінійки. Мова йде про відео Super Slow-mo.

Можливість зйомки Super Slow-mo з частотою 960 к / с з’явилася ще на Galaxy S9, і з тих пір присутня функція у всіх флагманів компанії Samsung. Є вона і в нових Galaxy S20, але не у всіх моделей вона реалізована однаково.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як виявилося, Galaxy S20 і S20 + можуть знімати відео з роздільною здатністю Full HD при 960 к / с. Тривалість зйомки такого відео – 1 с. Після обробки воно перетворюється в 32-секундне відео в режимі Super Slow-mo. Найцікавіше те, що Galaxy S20 Ultra так не вміє.

В старшої моделі режим Super Slow-mo працює майже так само, як у всіх попередніх флагманів Samsung: відео записується в роздільній здатності HD і лише при 480 к / с, а потім воно програмно інтерполюється до 960 к / с. Відмінність в тому, що старі моделі могли знімати таке відео лише 0,4 с, а Galaxy S20 Ultra знімає 1 с.

Таким чином, молодші моделі повинні знімати Super Slow-mo в кращій якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.