Xiaomi скасувала світову прем’єру Xiaomi Mi 10

Вона повинна була відбутися в кінці наступного тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi зробила офіційну заяву, в якій говориться про те, що вона скасувала велику прес-конференцію в Барселоні, заплановану на 23 лютого цього року.

За планом, 23 лютого, за день до відкриття виставки Mobile World Congress, компанія Xiaomi повинна була представити глобальні версії флагманських смартфонів Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro , а також інші апаратні рішення і аксесуари.

Однак вчора організатор заходу GSMA оголосив про те, що виставка Mobile World Congress 2020 була скасована через «глобальну заклопотаність у зв’язку зі спалахом коронавірусу, проблемами з логістикою та іншими обставинами».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi заявила, що вона розуміє рішення GSMA про скасування Mobile World Congress. так як для неї безпека співробітників, партнерів, друзів і гостей також є головним пріоритетом.

Китайський виробник заявив, що світова прем’єра Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro, а також інших продуктів відбудеться на спеціальному заході, який пройде в Європі пізніше. Всі подробиці про дату і місце проведення будуть опубліковані додатково.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.