Lenovo тизерить ігровий смартфон Legion зі Snapdragon 865

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модельний ряд Lenovo Legion заходить на ринок з дуже високою конкуренцією – мобільний геймінг. Цього року компанія Lenovo покаже свій перший ігровий смартфон, до того в них не було ніяких експериментів у цій галузі. Сьогодні компанія також офіційно підтвердила, що в смартфоні буде встановлений чіпсет Snapdragon 865.

Lenovo Legion буде конкурувати з Razer, Black Shark, Nubia Red Magic та Asus ROG Phone на ринку ігрових смартфонів. Основними фішками ігрових Android-флагманів є просунуті системи охолодження для забезпечення приємного ігрового досвіду протягом тривалого часу, тому досить очікуваним у смартфоні Lenovo Legion буде саме така система охолодження.

Snapdragon 865 зараз є одним з найкращих мобільних процесорів у світі. 7-минанометровий восьмиядерний чіпсет включає в себе чотири ядра Kryo 585, базовані на ARM Cortex-A77, три з яких працюють на обмеженій частоті 2,40ГГц і одне на частоті до 2,84ГГц. Чотири інші ядра – енергоефективні Cortex A55, які працюють на частоті 1,8ГГц. За графічну складову відповідає Adreno 650. Цей адаптер може працювати в 4К при 60Гц та QuadHD+ при 144Гц, підтримує Rec2020, HDR10 та HDR10+. І центральний процесор, і графічний адаптер виросли в потужності на 25% у порівнянні з попередником.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Lenovo Legion також очікуються вже звичні для флагманів 2020 року фішки, такі як: підтримка 5G, оперативної пам’яті LPPDR5, внутрішньої пам’яті стандарту UFS 3.0 та UFS 3.1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.