Смартфони

Samsung запустив привабливу пропозицію при купівлі Galaxy S20 Ultra

Share

Буквально вчора компанія Samsung представила три смартфона флагманської лінійки Galaxy S20. Були представлені три версії гаджетів з топової лінійки: Samsung Galaxy S20, S20 + і S20 Ultra. Одним з головних відмінних характеристик новинок є нова архітектура і система камер. Вона працює на базі штучного інтелекту.

Так Galaxy S20 і S20 + оснащені основними камерами на 64МП, а S20 Ultra – на 108МП. Сенсори камер здатні вловлювати більше світла, роблячи якісні зображення в умовах слабкого освітлення. В S20 Ultra доступна технологія злиття дев’яти пікселів в один на рівні фотосенсора. Це дозволяє створити динамічний перехід від надвисокої роздільної здатності 108МП до режиму 12МП.

Офіційний магазин Samsung в Україні запустив вельми привабливу пропозицію, з якою при купівлі Galaxy S20 Ultra ви цілком безкоштовно можете отримати навушники Galaxy Buds+. Пропозиція діє від 11 лютого поточного року, до 3 березня 2020 року, тому пропозиція є дуже обмеженою. Єдиний нюанс, потрібно замовити Galaxy S20 Ultra на 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Мабуть, це буде найкраще рішення, адже пристрої вартують і так досить дорого, а це дуже приємний бонус для покупця, адже  зможете зекономити близько 3 499 тисяч гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми рекомендуємо скористатись цієї пропозицією. І, одразу нагадаємо характеристики Samsung Galaxy Buds+. Ззовні вони не змінились від своїх попередників, навіть не покращилось шумозаглушення, але з`явилось по два динамічних випромінювача в кожному навушнику, а автономність заявлена ​​близько 11 годин для навушників, а з футляром продуктивність становить приблизно 22 години. Тобто навушники повинні забезпечувати більш якісний звук і кращу автономність, ніж попередня модель. Окремо Samsung відзначає наявність фірмового ПЗ для iOS, якого були позбавлені попередні навушники компанії. Офіційний старт продажів навушників намічений на 14 лютого. Рекомендуєм купити телефон с хорошей камерой на сайті цитрус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як штучний інтелект допомагає нам жити

    Ми живемо в епоху розвитку нейромереж — комп'ютерні системи реально починають думати практично так, як…

    06.05.2024

    Смартфони з технологією eSIM 2024: віртуальна сім-картка, як користуватися

    Сучасна технологія eSIM спрощує процес підключення до мобільного зв'язку та відкриває нові можливості для різних…

    06.05.2024

    Японці протестували перший у світі 6G-девайс: у 10 разів швидший, ніж 5G

    Над проектом 6G-пристрою одночасно працювали такі компанії, як NEC Corporation, Fujitsu, DOCOMO та NTT. На…

    06.05.2024

    У мережу злили перші подробиці про флагман Xiaomi 15 Pro

    Перше, на що звернуло увагу джерело, так це на те, що Xiaomi 15 Pro отримає…

    06.05.2024

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024