Samsung запустив привабливу пропозицію при купівлі Galaxy S20 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально вчора компанія Samsung представила три смартфона флагманської лінійки Galaxy S20. Були представлені три версії гаджетів з топової лінійки: Samsung Galaxy S20, S20 + і S20 Ultra. Одним з головних відмінних характеристик новинок є нова архітектура і система камер. Вона працює на базі штучного інтелекту.

Так Galaxy S20 і S20 + оснащені основними камерами на 64МП, а S20 Ultra – на 108МП. Сенсори камер здатні вловлювати більше світла, роблячи якісні зображення в умовах слабкого освітлення. В S20 Ultra доступна технологія злиття дев’яти пікселів в один на рівні фотосенсора. Це дозволяє створити динамічний перехід від надвисокої роздільної здатності 108МП до режиму 12МП.

Офіційний магазин Samsung в Україні запустив вельми привабливу пропозицію, з якою при купівлі Galaxy S20 Ultra ви цілком безкоштовно можете отримати навушники Galaxy Buds+. Пропозиція діє від 11 лютого поточного року, до 3 березня 2020 року, тому пропозиція є дуже обмеженою. Єдиний нюанс, потрібно замовити Galaxy S20 Ultra на 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Мабуть, це буде найкраще рішення, адже пристрої вартують і так досить дорого, а це дуже приємний бонус для покупця, адже  зможете зекономити близько 3 499 тисяч гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми рекомендуємо скористатись цієї пропозицією. І, одразу нагадаємо характеристики Samsung Galaxy Buds+. Ззовні вони не змінились від своїх попередників, навіть не покращилось шумозаглушення, але з`явилось по два динамічних випромінювача в кожному навушнику, а автономність заявлена ​​близько 11 годин для навушників, а з футляром продуктивність становить приблизно 22 години. Тобто навушники повинні забезпечувати більш якісний звук і кращу автономність, ніж попередня модель. Окремо Samsung відзначає наявність фірмового ПЗ для iOS, якого були позбавлені попередні навушники компанії. Офіційний старт продажів навушників намічений на 14 лютого. Рекомендуєм купити телефон с хорошей камерой на сайті цитрус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.