Google Duo з підтримкою відеодзвінків в 1080p буде інтегрований в Galaxy S20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Duo, скажемо чесно, не найпопулярніший з месенджерів, доступних на даний момент – ті ж WhatsApp, Telegram чи Viber значно популярніші, але варто розуміти в цій ситуації, що Google Duo – єдиний з месенджерів пошукового гіганта, який таки добився хоч якогось, але успіху (згадайте, наприклад, Google Allo і його долю).

Duo тепер буде інтегрований напряму в стандартну програму для дзвінків у флагманському модельному ряду смартфонів Samsung – Galaxy S20, що означатиме кращі можливості для користувачів в плані відеодзвінків їхнім контактам. Не потрібно буде відкривати окрему програму, тоді йти в “Контакти”, вибирати “відеодзвінок в Duo” і тільки тоді дзвонити. Схоже на те, що інтеграція з Google Duo буде і в програмі Samsung Messages.

Варто також уточнити, що в Google Duo на Galaxy S20, S20+ та S20 Ultra вперше з’явиться підтримка відеодзвінків у роздільній здатності 1080p, а такого немає навіть на смартфонах Google Pixel. Відеодзвінки будуть підтримувати до восьми людей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це, а також покращена інтеграція та більша роздільна здатність відеодзвінків говорить про те, що Google всерйоз взялися за створення конкурента для Apple FaceTime, і заручилася у цій нелегкій задачі підтримкою компанії Samsung. Надіємось, що з часом така інтеграція та якість відеодзвінків стануть доступними на всіх Android-смартфонах, що сприятиме популяризації Google Duo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.