Офіційно: Xiaomi Mi 10 коштує на 400 доларів менше, ніж Samsung Galaxy S20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) прокоментував вчорашню конференцію Samsung Galaxy Unpacked, на якій були представлені лінійка флагманських смартфонів Galaxy S20 і розкладачка з гнучким екраном Galaxy Z Flip .

Лідер китайського технологічного гіганта заявив, що Samsung Galaxy S20 виявився «як мінімум на 400 дорожчий», ніж Xiaomi Mi 10. З огляду на те, що базова версія Samsung Galaxy S20 була оцінена в 999 доларів, очевидно, що стартова ціна Xiaomi Mi 10 не перевищить 599 доларів. Якщо чутки підтвердяться , то молодша версія Xiaomi Mi 10, оснащена 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, буде коштувати ще менше.

Сьогодні Xiaomi офіційно повідомила про те, що потужність провідної зарядки Xiaomi Mi 10 становить 50 Вт, бездротовим шляхом флагман буде заряджатися при максимальній потужності 30 Вт, а потужність зворотної бездротової зарядки становить 10 Вт. Також було підтверджено, що ємність акумулятора дорівнює 4500 мА • год, а не 4000 мА • год, як повідомлялося тільки вчора .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.