Xiaomi Mi 10 отримав ” екран мрії”

Мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував офіційний постер Xiaomi Mi 10, на якому перераховані основні характеристики екрану новинки.

Частота оновлення зображення складе 90 Гц, а частота опитування сенсорного шару дорівнює 180 Гц. Це вкрай позитивно позначається на чуйності смартфона, наприклад, в іграх. Флагманські смартфони iPhone мають частоту опитування сенсорного шару 120 Гц. Крім того, заявлена підтримка розширеного динамічного діапазону HDR10+.

Сам екран виконаний за технологією AMOLED, його постачальником виступає компанія Samsung. Xiaomi робить акцент на тому, що виріз під фронтальну камеру є одним з найменших на ринку. Пікова яскравість дисплея становить 1120 кд/м2. Контрастність дорівнює 5000000: 1. Дисплей отримав сертифікат міжнародного концерну TUV Rheinland, який означає, що він дуже комфортний для очей користувачів. Також варто відзначити найвищу точність світла (JNCD<0.55), тоді як у iPhone 11 Pro Max цей показник дорівнює JNCD<0.9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.