Redmi 8A Dual офіційно анонсовано. Ціна – 91$

Близько шести місяців назад, в серпні, суббренд Xiaomi випустив свій смартфон бюджетного рівня Redmi 8A, основною фішкою якого став акумулятор об’ємом 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18W. Смартфон з’явиться в Індії по ціні 91$ (6,499 рупій). Це оновлена версія Redmi 8A, яка пропонує оновлений дизайн з додатковою основною камерою, а також два кольорові варіанти. Що також тішить, Redmi 8A Dual буде продаватись по стартовій ціні, як у Redmi 8A.

Redmi 8A Dual зберіг багато характеристик Redmi 8A. Дисплей (тип матриці – IPS; діагональ – 6.22”; співвідношення сторін – 19:9; роздільна здатність – 720×1520), чіпсет (Snapdragon 439) – залишились без змін. У смартфоні буде до 3ГБ оперативної пам’яті та до 32-ох ГБ внутрішньої пам’яті. Розширити об’єм внутрішньої пам’яті можна буде за допомогою карти пам’яті Micro SD.

Redmi 8A Dual буде поставлятись з Android 10 з оболонкою MIUI 11. Одною з основних фішок смартфона, як і в його попередника, Redmi 8A, буде батарея об’ємом 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 10W через порт USB-C.

З нових фішок в Redmi 8A Dual варто підкреслити нове покриття, завдяки якому смартфон буде більш чіпко триматися в руці, а також покриття P2i, яке захистить Redmi 8A від бризок.

В Redmi 8A була лише одна основна камера на 12МП, а в Redmi 8A Dual, що випливає з назви, з’явився ще один модуль – це датчик глибини на 12МП. Основний модуль також змінили – він тепер на 13МП. Завдяки подвійній камері Redmi 8A Dual стали доступні нові фішки – розумне розпізнавання сцен, портретний режим та Google Lens. Фронтальна камера на Redmi 8A Dual також підтримує портретний режим.

З недоліків смартфона варто зауважити відсутність сканера відбитків пальців. Звичні протоколи зв’язку, такі як VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, USB-C та мініджек 3.5мм на місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.