Honor 30 та Honor MagicPad вийдуть у квітні

Багато виробників намагаються випустити свої флагманські смартфони на початку року. Черга запусків почнеться вже завтра заходом Galaxy Unpacked і продовжиться онлайн-презентацією Xiaomi Mi 10 в середу. Тепер нам стало відомо про запуск флагманського модельного ряду від суббренду Huawei – Honor 30.

Згідно з джерелом (RODENT950), серія Honor 30 буде анонсовано у квітні 2020. Це на місяць раніше, ніж в 2020, коли була анонсована серія Honor 20.

Очікується, що вийдуть зразу дві версії – стандартний Honor V30 і Honor V30 Pro. Обидва смартфони отримають флагманський чіпсет Kirin 990 5G, а також очікується середньобюджетний смартфон Honor 30 Lite на Kirin 810.

Також має вийти флагманський планшет компанії Honor, який отримає назву “Honor MagicPad”. Цей планшет, скоріш за все, буде схожий на Huawei MatePad Pro, але повинен бути доступнішим.

Останні флагмани Honor, які на даний момент доступні для покупки – Honor V30 та Honor V30 Pro. Обидва смартфони були анонсовані в листопаді 2019-го року та поступив у продажу в грудні того ж року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.