Realme опублікували інформацію про свій майбутній флагман

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже на те, що компанія Samsung не буде єдиною, яка розказує про свої смартфони до їх офіційного запуску, бо до неї приєдналася Realme. Ми вже раніше знали про те, що новий топовий Realme вийде на флагманському чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865, але зараз, завдяки прес-релізу, ми знаємо про смартфон трохи більше.

Голова Realme запостив скріншот секції “Про телефон” (в оригіналі – “About Phone”) в китайській соціальній мережі Weibo. З цього зображення нам стала відома назва нового флагмана – “Realme X50 Pro 5G”, що підтверджує підтримку смартфоном мереж п’ятого покоління. Також скріншот підтвердив, що смартфон буде працювати на чіпсеті Snapdragon 865. Пізніше Realme офіційно підтвердили назву “X50 Pro 5G”, як і презентацію флагманського смартфона.

Також скріншот розкрив нам інформацію про систему: Android 10 з оболонкою Realme UI. Оперативної пам’яті буде 12ГБ, внутрішньої – 256ГБ. Схоже на те, що будуть також інші комплектації. Також буде два слоти для SIM-карт, а от про слот для карти пам’яті нам невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Логічне запитання – а коли Realme X50 Pro 5G офіційно презентують? Його повинні показати вже на виставці Mobile World Congress 2020. Також очікується, що Realme покаже на цій презентації і свій перший телевізор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.