OPPO збирається випустити свою версію Nokia 9 PureView?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що китайська OPPO досліджує можливість випуску смартфона з не менш ніж сім’ю камерами. Нещодавно помічена документація підтверджує ці чутки, розкриваючи вкрай незвичайну концепцію смартфона з величезним блоком камери на задній панелі. Зображення були знайдені на сайті найбільшого патентного органу Китаю – Національної адміністрації інтелектуальної власності.

OPPO представила два приклади дизайну смартфонів з таким рішенням. Вони відрізняються лише формою панелі, в якій знаходиться сам блок камер, і розміщенням спалаху. Фронтальна сторона передбачуваного смартфона набагато більш традиційна – тут ми бачимо самотню камеру для «селфі-знімків», вбудовану в акуратний виріз.

Звичайно, краса – справа суб’єктивна, але для техногіків буде цікавіше подивитися на те, як саме такий блок камер буде показувати себе в справі. З огляду на те, що всі зображення – просто концепт, навряд чи компанія готова показати працюючий прототип.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Яким би дивним не здавався дизайн нового пристрою від OPPO, китайський виробник просто розвивається з оглядкою на поточні тренди. Кількість камер смартфонів збільшується з кожним роком.

Незалежно від того, що виробники смартфонів стверджують у своїй рекламі, вони все одно не можуть кинути виклик фізиці. Мобільні сенсори все так же залишаються крихітними в порівнянні з професійними камерами. В результаті, вони гірше збирають світло, через що смартфон технічно не зможе видати більш «соковиту» і просто якісну картинку.

Можливо, даний апарат і зовсім не побачить світло, як і багато інших концепти компанії, але все ж цікаво, якщо OPPO вирішить просувати ідею величезної кількості сенсорів, чи зможе вона втілити задум, яка зародилася у Nokia з їх проваленим Nokia 9 PureView.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.