Продажі Redmi K20 Pro припиняються через підготовку до випуску Redmi K30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi K20 Pro (на деяких ринках, у тому числі на українському – Mi 9T Pro), який був випущений у травні минулого року, перестане продаватись цього місяця.

Це офіційно підтвердив Лу Вейбінг у своєму аккаунті Weibo, і оскільки він нічого не сказав про Redmi K20 (Mi 9T), то можна не переживати – не-Pro версія буде продаватись ще довго. Припинення продаж Redmi K20 Pro явно пов’язане з тим, що Redmi K30 Pro готується до виходу.

Поки що Redmi не робили ніяких офіційних анонсів, але смартфон вже засвітився у бенчмарку Geekbench. Завдяки цьому нам стали відомі деякі характеристики майбутнього флагмана, а саме: флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 865, 8ГБ оперативної пам’яті та Android 10, який, вочевидь, буде з фірмовою оболонкою MIUI 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З інсайдерської інформації нам також відомо, що на задній панелі смартфона буде квадрокамера, в якій основним модулем буде Sony IMX686 на 64МП. За автономну роботу буде відповідальний акумулятор об’мом 4700 мАг, який буде підтримувати швидку зарядку потужністю 33W через порт USB-C.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.