Google обіцяє “щось цікаве” на Galaxy Unpacked

Вже зовсім скоро, 11 лютого компанія Samsung проведе захід, на якому ми побачимо багато нових девайсів, починаючи з нового модельного ряду флагманів Galaxy S20 та нового гнучного смартфона Galaxy Z Flip і закінчуючи бездротовими навушниками Galaxy Buds+. Також на цьому заході ми побачимо анонс і від Android, згідно з твітом, який був опублікований на офіційному твіттер-аккаунті операційної системи від Google. В твіті сказано про “щось цікаве”, щоправда, нам залишається лише здогадуватись, про що саме йде мова, оскільки в пості немає ніяких подробиць, окрім інформації про те, що представники Android таки будуть на Galaxy Unpacked і посилання на сторінку самого заходу Samsung.

Те, що нам точно відомо – нові флагмани компанії Samsung будуть мати нативну підтримку відеочату Google Duo. Пізніше в інсайдерській інформації з Південної Кореї була інформація про те, що Samsung співпрацює з Google над створенням нового формату спілкування через відео, і це справді може бути одним із варіантів.

Інше припущення, яке теж з великою ймовірністю може виявитися правильним – Google хоче продемонструвати перепрацьований інтерфейс для гнучких смартфонів, оскільки на заході буде представлений новий гнучкий смартфон компанії Samsung – Galaxy Z Flip. Google раніше анонсували, що Android 10 запропонує виробникам смартфонів велику варіативність форм-факторів складних смартфонів, з якими можна буде працювати і нативна підтримка яких буде в системі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.