Популярний бюджетник Huawei подешевшав майже вдвічі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, популярний недорогий смартфон Huawei Enjoy 9 Plus, який вийшов в жовтні минулого року, дуже сильно впав в ціні.

На момент релізу версія з 4 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті пропонувалася за ціною 244 долари, а зараз її можна придбати приблизно за 140 доларів.

Huawei Enjoy 9 Plus отримав екран діагоналлю 6,5 дюйма роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів, однокристальну систему Kirin 710, 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті і підтримку технології GPU Turbo з коробки. Дактилоскопічний датчик знаходиться на задній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У здвоєній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 13 Мп і 2 Мп, а система штучного інтелекту розпізнає більше 500 видів сцен/предметів/тварин/людей в кадрі для налаштування оптимальних кольорів. Є режим нічної зйомки, в якому фотографія робиться протягом 6 секунд. Фронтальна здвоєна камера з датчиками зображення роздільною здатністю 16 Мп і 2 Мп дозволяє розпізнавати 8 типів сцен.

Ємність акумулятора становить 4000 мА * г. Смартфон доступний в кольорах Night Black, Sakura Powder, Sapphire Blue і Aurora Violet.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.