Ціни на серію Samsung Galaxy S20 і фото Galaxy S20 Ultra

Презентація флагманів Samsung Galaxy S20 відбудеться 11 лютого. Багато що про смартфони вже відомо, але низка витоків не вщухає. У нас з’явилася можливість побачити Galaxy S20 Ultra на «живому» фото, а також оцінити вартість пристроїв.

Акцент на знімку зроблений на основній камері. Буде чимало тих, хто розкритикує дизайн тильного модуля, який вийшов досить великим і масивним. Прямокутний майданчик вміщує в себе кілька датчиків зображення, один з яких перископ-модуль з написом 100Х.

Що стосується цінників, то вони будуть високими. Мережевий інформатор Джон Проссер з посиланням на анонімного співробітника Samsung повідомив про те, що за Galaxy S20 компанія має намір просити від $ 999. Вартість Galaxy S20+ стартуватиме з позначки $ 1199, а тим, хто захоче придбати Galaxy S20 Ultra варто бути готовими заплатити за нього від $ 1399.

Є чимало тих, хто розкритикував компанію за настільки високі ціни на смартфони. На ринку США серія Galaxy S20 буде коштувати дорожче iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, що явно ставить її в програшне становище. Так, нові флагмани Samsung мають перевагу у вигляді 5G-модему, але на сьогоднішній день мережі п’ятого покоління ще слабо поширені і цей фактор не буде грати великого значення при виборі пристроїв.

На перший план вийде ціна і тут продукти Samsung програють конкурентам. Але цінники на флагмани компанії мають схильність швидко знижуватися, тому вже через пару місяців смартфони Apple втратить цінової переваги і тут вже є шанс, що флагмани Samsung стануть непогано продаватися. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.