Смартфони

Анонс Poco X2 – недорогий ігровий смартфон з ексклюзивним дизайном

Share

 Вчора компанія Poco анонсувала новий мобільний пристрій, а став клоном китайської моделі Redmi K30. Новинка називається Poco X2, це ігровий смартфон, що володіє приголомшливим дизайном і іншими приємними особливостями. Вкрай важливо, що вартість новинки є дуже низькою.

Телефон доступний в декількох модифікаціях, які відрізняються один від одного об’ємом оперативної і вбудованої пам’яті, а також, звичайно, вартістю. Компанія-виробник позиціонує нову модель в якості бюджетного ігрового смартфона, здатного справлятися з будь-якими повсякденними завданнями без зайвих складнощів.

Смартфон Poco X2, оснащений 6,67-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2400 на 1080 пікселів (Full HD +) і частотою оновлення 120 Гц, загартованим надміцним склом Corning Gorilla Glass 5, восьмиядерний ігровий процесор Qualcomm Snapdragon 730G з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 618, 6/8 ГБ оперативної і 64/128/256 ГБ постійної пам’яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 27 Вт, також є зарядка по стандарту Quick Charge 4.0+. Розміри телефону становлять 165,3 х 76,6 х 8,79 мм, тоді як важить він 208 грамів. Так, це досить багато, але з урахуванням величезної батареї і величезного екрану такий показник цілком нормальний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сканер відбитків пальців в цій моделі знаходиться збоку, тобто його впровадили в бічну кнопку управління живленням, розташовану на правому торці корпусу. Користувачі можуть розраховувати на інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для навушників, тому проблем з підключенням будь-яких музичних пристроїв абсолютно точно не виникне. Слота для установки карт пам’яті Poco X2 не отримав, тому при покупці собі телефону варто двічі подумати, а чи варто економити. На радість покупців, компанія-виробник не поскупилася на підтримку новітніх технологій, в число яких входять Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, Dual GPS, GLONASS і NFC, причому за рахунок останнього можна оплачувати покупки в магазинах і платити за проїзд в транспорті , користуючись платіжною системою Google Pay або її аналогом.

На тильній частині телефону знаходиться четверта основна камера з роздільною здатністю 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, а фронтальна фотокамера є подвійною, яка може похвалитися об’єктивами на 20 Мп і 2 Мп. Прямо «з коробки» на смартфон встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді прошивки MIUI 11 з кастомізацією від бренду Poco. Корпус мобільного пристрою виготовлений зі скла, а внутрішній каркас з металу. Телефон також здатний запропонувати користувачам гучний динамік з підтримкою кодека Qualcomm Aqstic WCD937x і ІК-порт для управління побутовою технікою. На вибір покупців доступні синій (Atlantis Blue), ліловий (Matrix Purple) і червоний (Phoenix Red) кольори.

Офіційні продажі Poco X2 розпочнуться на лише міжнародному ринку,  в Китаї продаватися він не буде, стартують вони вже 11 лютого 2020 року.  За якою ціною цей апарат ігрового рівня буде продаватися в Європі і Україні поки що невідомо, проте, швидше за все, інформація з цього приводу з’явиться вже в недалекому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024