Анонс Poco X2 – недорогий ігровий смартфон з ексклюзивним дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 Вчора компанія Poco анонсувала новий мобільний пристрій, а став клоном китайської моделі Redmi K30. Новинка називається Poco X2, це ігровий смартфон, що володіє приголомшливим дизайном і іншими приємними особливостями. Вкрай важливо, що вартість новинки є дуже низькою.

Телефон доступний в декількох модифікаціях, які відрізняються один від одного об’ємом оперативної і вбудованої пам’яті, а також, звичайно, вартістю. Компанія-виробник позиціонує нову модель в якості бюджетного ігрового смартфона, здатного справлятися з будь-якими повсякденними завданнями без зайвих складнощів.

Смартфон Poco X2, оснащений 6,67-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2400 на 1080 пікселів (Full HD +) і частотою оновлення 120 Гц, загартованим надміцним склом Corning Gorilla Glass 5, восьмиядерний ігровий процесор Qualcomm Snapdragon 730G з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 618, 6/8 ГБ оперативної і 64/128/256 ГБ постійної пам’яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 27 Вт, також є зарядка по стандарту Quick Charge 4.0+. Розміри телефону становлять 165,3 х 76,6 х 8,79 мм, тоді як важить він 208 грамів. Так, це досить багато, але з урахуванням величезної батареї і величезного екрану такий показник цілком нормальний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сканер відбитків пальців в цій моделі знаходиться збоку, тобто його впровадили в бічну кнопку управління живленням, розташовану на правому торці корпусу. Користувачі можуть розраховувати на інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для навушників, тому проблем з підключенням будь-яких музичних пристроїв абсолютно точно не виникне. Слота для установки карт пам’яті Poco X2 не отримав, тому при покупці собі телефону варто двічі подумати, а чи варто економити. На радість покупців, компанія-виробник не поскупилася на підтримку новітніх технологій, в число яких входять Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, Dual GPS, GLONASS і NFC, причому за рахунок останнього можна оплачувати покупки в магазинах і платити за проїзд в транспорті , користуючись платіжною системою Google Pay або її аналогом.

На тильній частині телефону знаходиться четверта основна камера з роздільною здатністю 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, а фронтальна фотокамера є подвійною, яка може похвалитися об’єктивами на 20 Мп і 2 Мп. Прямо «з коробки» на смартфон встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді прошивки MIUI 11 з кастомізацією від бренду Poco. Корпус мобільного пристрою виготовлений зі скла, а внутрішній каркас з металу. Телефон також здатний запропонувати користувачам гучний динамік з підтримкою кодека Qualcomm Aqstic WCD937x і ІК-порт для управління побутовою технікою. На вибір покупців доступні синій (Atlantis Blue), ліловий (Matrix Purple) і червоний (Phoenix Red) кольори.

Офіційні продажі Poco X2 розпочнуться на лише міжнародному ринку,  в Китаї продаватися він не буде, стартують вони вже 11 лютого 2020 року.  За якою ціною цей апарат ігрового рівня буде продаватися в Європі і Україні поки що невідомо, проте, швидше за все, інформація з цього приводу з’явиться вже в недалекому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.