Жоден вірус не зупинить презентацію – відповіла компанія Xiaomi

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як повідомлялось, вже найближчим часом відбудеться презентація нового флагманського смартфона Xiaomi. Модель отримає назву Mi 10 і ознаменує ювілей компанії на ринку. Звичайно, новинці пророкують найсучасніші технічні характеристики, включаючи новітній високопродуктивний процесор Snapdragon 865 від компанії Qualcomm, оперативну пам’ять формату LPDDR5, вбудований накопичувач UFS3.0, а також приголомшливі можливості камер, реалізовані з використанням цілого комплексу об’єктивів.

Реклама

Однак зовсім раптово в плани китайських Техно-Гігантів, включно з організацією Xiaomi, втрутився смертельно небезпечний коронавірус, який за офіційними даними на сьогоднішній день забрав життя 362 осіб. Є думка, що ця цифра сильно занижена владою Китаю з метою запобігання паніки та приховування реального масштабу проблеми.

Жоден вірус не зупинить презентацію Xiaomi Mi 10 - фото 2

Проте, все вищеописане не повинно перешкодити Xiaomi представити свій ювілейний девайс. Засновник і генеральний директор компанії Лей Цзюнь зібрав за одним столом всіх топ-менеджерів Xiaomi для того, щоб обговорити подробиці майбутньої презентації флагманського смартфона Mi10. На жаль, два топ-менеджера не змогли бути присутніми особисто, але все одно брали активну участь в обговоренні завдяки організованій відеоконференції. Звичайно ж, всі присутні за столом перебували в спеціальних захисних масках, тому ми можемо бути спокійні – презентація Xiaomi Mi10 відбудеться чітко за розкладом, і нічого не зможе цьому перешкодити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоTwitter

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: