Жоден вірус не зупинить презентацію – відповіла компанія Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомлялось, вже найближчим часом відбудеться презентація нового флагманського смартфона Xiaomi. Модель отримає назву Mi 10 і ознаменує ювілей компанії на ринку. Звичайно, новинці пророкують найсучасніші технічні характеристики, включаючи новітній високопродуктивний процесор Snapdragon 865 від компанії Qualcomm, оперативну пам’ять формату LPDDR5, вбудований накопичувач UFS3.0, а також приголомшливі можливості камер, реалізовані з використанням цілого комплексу об’єктивів.

Однак зовсім раптово в плани китайських Техно-Гігантів, включно з організацією Xiaomi, втрутився смертельно небезпечний коронавірус, який за офіційними даними на сьогоднішній день забрав життя 362 осіб. Є думка, що ця цифра сильно занижена владою Китаю з метою запобігання паніки та приховування реального масштабу проблеми.

Жоден вірус не зупинить презентацію Xiaomi Mi 10 - фото 2

Проте, все вищеописане не повинно перешкодити Xiaomi представити свій ювілейний девайс. Засновник і генеральний директор компанії Лей Цзюнь зібрав за одним столом всіх топ-менеджерів Xiaomi для того, щоб обговорити подробиці майбутньої презентації флагманського смартфона Mi10. На жаль, два топ-менеджера не змогли бути присутніми особисто, але все одно брали активну участь в обговоренні завдяки організованій відеоконференції. Звичайно ж, всі присутні за столом перебували в спеціальних захисних масках, тому ми можемо бути спокійні – презентація Xiaomi Mi10 відбудеться чітко за розкладом, і нічого не зможе цьому перешкодити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.