Amazon підтвердив існування OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro

Список Amazon підтвердив існування OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro і те, що це їхні точні назви. Платформа зареєструвала ці два смартфони на своєму партнерському сайті, де вони й були помічені користувачем Twitter, а пізніше виданням Gadgets 360, яке підтвердило цю інформацію. Через зрозумілі причини, список був видалений з Amazon.

Оскільки ми не дізнались більше ніяких подробиць про девайси, ця інформація може бути сприйнята лише як підтвердження комерційних назв цих смартфонів.

Минулого року Pro-версія була і в модельному ряду OnePlus 7, і у OnePlus 7T, і список від Amazon лише підтвердив, що в цьому плані компанії не мінятиме “неймінгової” політики. Але, згідно з чутками, цього року вийде не чотири, а п’ять нових смартфонів від OnePlus – OnePlus 8, 8 Pro, 8T, 8T Pro і нова, ніколи раніше не присутня у модельному ряду версія – OnePlus 8 Lite.

Список Amazon може бути сигналом того, що анонс OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro вже ближче. Хоча є і дуже малий шанс того, що Amazon включили неправильні назви у свій список і спробували видалити їх до того, як у когось з’являться неправильні думки щодо назв майбутніх смартфонів OnePlus. У будь-якому випадку, для OnePlus нема ніякої шкоди у згадці цих назв, оскільки у нас і так є дуже багато інсайдерської інформації про ці смартфони, в тому числі їхні майбутні характеристики, а тут лише назва. Цей список лише дає нам більшу впевненість в існуючих зливах інформації і чутках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.