Samsung Galaxy S20 вийде через місяць після Xiaomi Mi 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський мережевий інформатор Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) ще пару тижнів тому припустив, що лінійка смартфонів Samsung Galaxy S20 надійде в продаж 13 березня 2020.

Сьогодні ж авторитетний мережевий інформатор Роланд Квандт (Roland Quandt) офіційно підтвердив дану інформацію, повідомивши, що смартфони надійдуть у продаж в другу п’ятницю березня, тобто 13 числа. Конкурент в особі Xiaomi Mi 10 при цьому повинен надійти в продаж майже на місяць раніше, 14 лютого.

Нещодавно з’явилися відомості про те, що при оформленні попереднього замовлення на смартфони Samsung Galaxy S20 + і Galaxy S20 Ultra в США в подарунок даватимуть бездротові навушники Galaxy Buds +.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер додав, що акція також буде діяти також на території Європи і поширюватися на всі моделі Samsung Galaxy S20, включаючи стандартну. Для цього необхідно оформити попереднє замовлення до 8 березня. Рекомендована роздрібна ціна таких навушників складає 170 євро.

Samsung Galaxy S20 вийде через місяць після Xiaomi Mi 10

Також стало відомо скільки коштуватимуть смартфони: Samsung Galaxy S20 буде коштувати від 900 євро, за Samsung Galaxy S20 + попросять 1000 євро, а Samsung Galaxy S20 Ultra стартуватиме з позначки 1100 євро

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.