Фінальна ціна “розкладачки” Samsung Galaxy Z Flip лякає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip, чий анонс очікується через тиждень.

Авторитетний мережевий інформатор Ролнад Квандт (Roland Quandt) повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, що ціна на Samsung Galaxy Z Flip для європейських регіонів складе 1599 Євро. Він посилається на відомості, отримані від рітейлерів.

Ще один інформатор, головний редактор відомого ресурсу XDA Developers Макс Вайнбах (Max Weinbach), уточнив розцінки для Великобританії. У цьому регіоні Samsung Galaxy Z Flip обійдеться в 1299 фунтів стерлінгів, що в перерахунку за поточним курсом становить 1544 Євро або 1 711 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, що головний конкурент Samsung Galaxy Z Flip, розкладачка Motorola Razr, зараз доступна для попереднього замовлення в США за 1499 доларів.

За результатами проведеного ресурсом GSMArena опитування серед читачів, користувачі вражені параметрами Samsung Galaxy Z Flip, але дорожнеча новинки їх відверто лякає і змушує відмовитися від покупки.

Офіційний дебют Samsung Galaxy Z Flip відбудеться 11 лютого одночасно з анонсом смартфонів флагманської серії Galaxy S20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.