Xiaomi вже створила і запустила у виробництво Redmi 9, Redmi Note 9 і Redmi K30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава бренду Redmi Лю Вейбінг опублікував в соцмережі Weibo офіційний пост, в якому він повідомив про те, що компанія вже створила і запустила в масове виробництво такі моделі мобільних пристроїв, як Redmi 9, Redmi Note 9 і Redmi K30 Pro. Їх планувалося представити громадськості на початку лютого, після чого відразу ж запустити в продаж, зробивши доступними вже через кілька днів після анонсу. Проте, від таких планів в кінцевому підсумку довелося відмовитися. Виною всьому став смертельний коронавірус, яким вже заразилося понад 15 тисяч осіб, які переважно проживають в Китаї. Через це захворювання компанії побоюються проводити масові заходи, а ще вони, крім іншого, не можуть запустити телефони в продаж, так як всі фірмові магазини просто закриті.

Оскільки зараз небезпечне захворювання все ще активно поширюється, а ліки від нього немає, немає точних даних про те, коли саме нові мобільні пристрої китайської корпорації будуть офіційно представлені громадськості. За словами високопоставленого співробітника, відповідального за всі телефони Redmi, це трапиться одразу як тільки проведення публічних заходи виявиться безпечним. Очевидно, що все це залежить від коронавіруса і того, чи вдасться впоратися з епідемією. Цікаво, що це перша офіційна згадка таких моделей мобільних пристроїв, як Redmi 9, Redmi Note 9 і Redmi K30 Pro, тому що раніше про таких було відомо лише від інсайдерів, які розповідали про їх презентації в січні-лютому 2020 року.

У світлі всієї цієї ситуації з небезпечним захворюванням може статися й так, що будь-які смартфони китайської корпорації анонсують лише в березні або навіть пізніше, тому що зараз ніхто і близько не знає, як довго буде поширюватися небезпечне смертоносне захворювання. Загрози від такого не буде лише тоді, коли з’явиться вакцина, а на створення такої можуть піти багато місяців, тому що процес створення ліків від такого роду захворювань є далеко не швидким. Тим часом, поки ліки до тих пір не буде, щодня вмирають десятки людей, організм яких не може самостійно впоратися з коронавірусів. Деяким пощастило вилікуватися від захворювання самостійно, але з використанням сучасних медичних препаратор, які допомагають боротися з небезпечним вірусом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.