Google автоматично надрукує і надішле кращі фото користувача

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google почала тестувати нову функцію для свого фірмового сервісу обміну і зберігання фотографій Google Photos (Google Фото). Про це повідомив тематичний ресурс 9to5Google.

Обрані користувачі отримали запрошення приєднатися до нового платного сервісу. Оформлена підписка дозволяє щомісяця отримувати 10 копій кращих фотографій, автоматично обраних і роздрукованих Google. Спеціальний алгоритм вибирає знімки для друку із зроблених користувачем за останні 30 днів.

Користувачі можуть вибрати основні пріоритети з трьох варіантів: в основному люди і домашні улюбленці, в основному пейзажі або всього потроху. За словами компанії, надруковані фото відмінно підійдуть хоч для холодильника, хоч для рамочки, хоч в подарунок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коштує це задоволення 7,99 долара на місяць. Це набагато дорожче, ніж знімки, які Google друкує поштучно. Там один знімок обійдеться в 33 центи.

Відзначимо, що замовити друк знімків з сервісу Google Photos поки можна тільки в США. Новий сервіс з підпискою теж тестується на американцях.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.