Довгоочікуваний Poco X2 стає все менш таємничим

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як відомо, вже через тиждень буде представлена ​​довгоочікувана нова модель бренду Poco. Поки все чутки вказують на те, що Poco X2 буде копією Redmi K30 4G.

Реклама

І можна справедливо зауважити, що в цьому випадку новинку можна буде назвати повноцінним наступником моделі Pocophone F1, так як останній свого часу був заснований на топовій платформі , а R edmi K30 4G має лише Snapdragon 730G. Більш  того, ця SoC навіть повільніше, ніж Snapdragon 845 в основі Poco F1, тобто нова модель буде повільніше старої.

Однак варто згадати, що Poco збирається випустити кілька нових моделей, так що, можливо, повноцінна заміна F1 все ж вийде. А поки ж відзначимо, що бренд продовжує рекламувати особливості майбутнього пристрою.

Цього разу нам говорять про те, що Poco X2 отримає підтримку швидкої зарядки. Подробиць нам не розкривають, але, якщо новинка дійсно є перейменованої версією Redmi K30 4G, то нас чекає 27-ватна зарядка.

Крім того, офіційне рекламне зображення демонструє смартфон з ребра (посередині картинки). І ми можемо бачити наявність бокового сканера відбитків пальців. Рівне такого ж, як у Redmi K30, що є ще одним непрямим доказом ідентичності даних пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоixbt.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: