iPhone 11 Pro тепер має режим зйомки на 4 камери одночасно

Компанія FiLMiC, яка показала багатокамерний відеозапис у своєму додатку FiLMiC Pro під час презентації iPhone 11, вирішила випустити цю функцію в якості безкоштовного додатку. Його можна завантажити під назвою DoubleTake безкоштовно в App Store. Додаток оцінили в 4,5 / 5.

DoubleTake дозволяє знімати відео одночасно з усіх камер на вашому iPhone. Якщо у вас iPhone 11 Pro, це означає, що ви можете записувати одночасно на чотири камери, включаючи одну фронтальну.

Користувальницький інтерфейс досить простий. У лівому нижньому кутку екрану ви можете вибрати, скільки камер ви хочете активувати. У верхньому правому куті ви можете вибрати розділений екран або картинку в картинці (PiP).

У режимі розділеного екрану ви бачите відео з усіх обраних камер на екрані одночасно. У режимі PiP ви бачите відео з основної камери на задньому плані і одну додаткову камеру на передньому плані всередині вікна, яку можна переміщати в будь-яке місце. Нарешті, дискретний режим зберігає окремі файли для кожної активної камери, так що Ви отримуєте файли з кожної камери замість одного об’єднаного файлу.

В даний час програма обмежена записом роздільною здатністю до 1080p зі швидкістю 24, 25 або 30 кадрів в секунду. Додаток сумісний тільки з iPhone 2019 і 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.