Новий флагман Sony стане рекордсменом автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З нового звіту androidnext нам стало відомо про ємність акумулятора Sony Xperia 2. Перед тим, як розповісти про неї, варто уточнити, що смартфон може також отримати назву Xperia 1.1, Xperia 1.2 або Xperia 5 Plus.

Минулого року Xperia 1 вийшла з акумулятором ємністю 3300 мАг. Варто зазначити, що якщо ці чутки про ємність акумулятора нового смартфона Sony правдиві, то це буде справді важливим покращенням.

Спершу варто зазначити, що 3300 мАг не вважалось адекватною ємністю користувачами смартфона Xperia 1. Xperia 2 повинен вийти з таким самим екраном 4К і відношенням сторін 21:9. Щоправда, дисплей тут буде на 6.6”, трішки більший, ніж в Xperia 1. Також Xperia 2 буде першим смартфоном Sony з підтримкою 5G. Як ми знаємо, нове покоління зв’язку буде споживати значно більше енергії, ніж LTE. Тому збільшення об’єму акумулятора справді буде важливим і правильним покращенням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже на те, що Xperia 2 буде працювати на SoC Snapdragon 865 в парі з модемом Snapdragon X55 для підтримки 5G. Також ймовірно, що смартфон буде працювати під управлінням стокового Android 10. Згідно з чутками, процесор буде працювати з 12 ГБ ОП.

Як раніше поівдомлялось, в новому Xperia буде квадрокамера. Основний сенсор, ймовірно, буде мати 64 або 48 мегапікселів, а також ‘12-тимегапіксельний ультраширокий модуль, 12-тимегапіксельний телефото і ToF сенсор. Селфі-камера буде 8-мимегапіксельною.

Згідно з чутками, Xperia 2 буде мати розміри 168.2 x 71.6 x 8.1мм і алюмінієву рамку. Також у нього будуть стереодинаміки, порт USB C, захист по стандарту IP68, NFC i не буде jack 3.5 мм.

Ціна очікується на рівні 900$, що не так вже й багато для 5G флагмана від іменитого бренду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.