Huawei оновить свій минулорічний дешевий смартфон до Android 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше компанія Huawei підтвердила у своєму твіттер-аккаунті, що Huawei Y9 2019 отримає оновлення прошивки EMUI 10, базованої на Android 10, що стало хорошою звісткою для всіх власників цього смартфона. Huawei підтвердила вихід оновлення, реплайнувши в Твіттері користувача цього смартфона, який запитав у них про апдейт.

Перед цим понад 1600 користувачів Huawei Y9 2019 підписали петицію, в якій просили оновлення до EMUI 10 для їхніх смартфонів. Huawei спершу сказали, що “їм шкода, але цей смартфон не може отримати EMUI 10/Android 10 через обмежені можливості заліза, оскільки для коректної роботи після оновлення потрібно потужніше залізо”. Вочевидь, вони передумали, або їм вдалося провести хорошу роботу над оптимізацією.

EMUI 10 – це останнє оновлення для смартфонів Huawei, яке базується на останній версії Android – десятій. Воно принесло зміни в UI і нові “фічі”, такі як: Style UI layout, Morandi Coors, темний режим, золоті іконки, нові анімації і покращену безпеку. Також є багато покращень і “твіків” в системі. Одна з основних фішок – нова технологія GPU Turbo, яка пришвидшує роботу графічного ядра на 60%. Також є технологія під назвою Turbo Link, яка пришвидшує на 70% роботу в LTE-мережі та мережі Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в системі є інші фішки та покращення, для, наприклад, файлової системи EROFS, яка пришвидшує рандомну швидкість читання на 20%, а також компілятор ARK, який дозволяє запускати сторонні програми з пришвидшенням до 60%.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.