Творці Xiaomi Poco X2 насміхаються над смартфонами з древніми екранами

Як ви будете почуватися - користуючись екраном з технологією, якій вже майже 20 років?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже повідомляли, сьогодні вранці мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) на своїй сторінці опублікував відомості про те, що смартфон Xiaomi Poco X2 буде представлений 4 лютого цього року.

Трохи пізніше ця інформація була підтверджена на офіційній сторінці бренду Poco в соціальній мережі Twitter. Нещодавно відокремилося від Xiaomi підрозділ проведе прес-конференцію, присвячену анонсу Poco X2, в наступний вівторок.

Крім того, розробники запустили сайт smoothaf.co.in, при відвідуванні якого зі смартфона відображається частота оновлення екрану і питання про те, яке це – користуватися екраном з технологією, якій вже майже 20 років?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з офіційною інформацією, смартфон отримає систему рідинного охолодження, високу частоту оновлення екрану (швидше за все, 120 Гц), а також ігрову платформу Qualcomm Snapdragon.

Імовірно, Poco X2 стане перейменованої версією Redmi K30 4G, випущеного в Китаї в кінці минулого року. Смартфон отримав екран зі здвоєною фронтальною камерою, яка знаходиться в першому верхньому кутку екрану.

Poco X2 побудований на базі восьмиядерної однокристальної системи Snapdragon 730G, смартфон отримає 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті. З коробки смартфон буде працювати під управлінням MIUI 11 на базі операційної системи Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.