Нові рендери Apple iPhone 9 розкривають дизайн і колірні опції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі вже знають, що Apple планує випустити доступний айфон з назвою iPhone 9 в найближчі тижні. Фактично компанія з Купертіно почне його збірку в лютому. При цьому пристрій, можливо, стане офіційним десь в березні. Тепер є кілька зображень рендеринга майбутнього бюджетного смартфона, які розкривають його дизайн разом з можливими колірними опціями.

Рендери демонструють червоний, чорний і білий відтінки. Хоча iPhone 9 нагадує попередній iPhone 8, інформації про типову золотисту колірну опцію немає. Вперше варіант червоного кольору зустрічається на iPhone 9. До відома, Apple представила айфон червоного кольору зі своїм популярним на той момент смартфоном iPhone 7. Звертаючись до дизайну, можна побачити ззаду датчик одиночної камери зі світлодіодним спалахом. У центрі знаходиться логотип бренду.

На передній панелі видніється невеликий 4,7-дюймовий дисплей з товстими традиційними рамками і підборіддям. Помічається також фізична кнопка TouchID внизу, яку можна використовувати для розблокування телефону. Як уже неодноразово зазначалося, iPhone 9 нагадуватиме попередника різними способами, і цей рендеринг підтверджує дизайнерську сторону такого судження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За специфікації прийдешній бюджетний айфон надійде з удосконаленим чіпсетом A13 Bionic в поєднанні з 3 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої ЗУ. З урахуванням сказаного новий набір мікросхем дозволить телефону продовжувати отримувати оновлення iOS протягом тривалого часу. Пристрій повинен поставлятися з початковою ціною $ 399. Нарешті, Apple відома тим, що проводить березневі прес-конференції, і тому, можливо, продукт стане там офіційним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.