Несподівана фішка Galaxy Z Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий, поки що неанонсований, але вже, по факту, підтверджений гнучкий смартфон компанії Samsung під назвою Galaxy Z Flip отримає несподівану фішку – в момент розкладання і складання не обов’язково повністю розкладати смартфон або тримати його складеним, як це реалізовано зараз у прямого і, по факту, єдиного конкурента Galaxy Z Flip – Moto Razr 2019, а можна поставити його вертикально, розкладеним на 90°, на будь-яку поверхню, що може бути дуже зручним, наприклад, під час відеодзвінків.

Це також буде зручним, якщо ви захочете переглядати щось без спеціальної підставки. Також досить ймовірними є сценарії застосування цієї функції для фото чи відео – ви можете використовувати цю функцію замість встановлення смартфона на штатив, якщо сценарій зйомки дозволяє це зробити.

У компанії Google є функція відображення статусної інформації і сповіщень під час встановлення на вертикальну станцію бездротової зарядки Pixel Stand, яку треба докуповувати окремо від смартфона за немалу ціну – 70$. Компанія Samsung може реалізувати таку саму функцію навіть без спеціальної станції і під час зарядки звичайний кабелем саме завдяки куту нахилу смартфона під час зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується офіційне підтвердження цих функцій від компанії Samsung, і якщо всі перераховані функції таки будуть доступні, це може стати значною перевагою Galaxy Z Flip над Moto Razr 2019.

Джерело: Android Authority
Автор: Ben Jamin

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.