Xiaomi Mi 10 — перший у світі смартфон на Snapdragon 865

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi протягом останніх декількох років активно змагається з Samsung, випереджаючи її, наприклад, в Індії, яка є другим за величиною ринком смартфонів.

В інтерв’ю китайським ЗМІ генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) підтвердив, що презентація Xiaomi Mi 10, який оснащений однокристальною системою Snapdragon 865, відбудеться в першому кварталі 2020 року.

Однак найважливіша частина повідомлення лідера Xiaomi полягала в тому, що Xiaomi Mi 10 буде першим у світі смартфоном, який побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 865. Офіційна рекламна кампанія Xiaomi Mi 10 поки навіть не почалася, але Samsung вже офіційно підтвердила, що презентація Samsung Galaxy S20 відбудеться 11 лютого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виходить, що Xiaomi Mi 10 повинні представити 10 лютого або раніше, тобто попередні чутки підтверджуються. Втім, факт раннього анонса зовсім не гарантує, що Xiaomi Mi 10 надійде в продаж до Samsung Galaxy S20.

З чуток Samsung Galaxy S20 надійде в продаж 13 березня 2020 року, передбачуваної дати виходу у Xiaomi Mi 10 поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.