Власники смартфонів Xiaomi зможуть простежити в реальному часі поширення хвороб і епідемій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз компанія надала своїм користувачам швидкий доступ до функції, яка інформує про поширення хвороби в своєму фірмовому голосовому помічнику.

Компанія Xiaomi турбується про своїх користувачів так, як ніяка інша компанія. Так, в минулому році в смартфонах фірми з’явилася функція попередження про землетруси, і працює вона, досить справно. А зараз Xiaomi першою запропонувала користувачам своїх смартфонів моніторинг поширення небезпечного коронавірусу в реальному часі.

Смартфони Xiaomi в режимі реального часу будуть інформувати про поширення епідемії коронавируса

Епідемія почалася якраз в Китаї, за даними на 21 січня було 222 підтверджених випадків зараження вірусом 2019 nCoV. Причому тепер офіційно повідомляється, що він передається від людини до людини. ВООЗ навіть збирала екстрене засідання з обговорення небезпечної ситуації, так що проблема зовсім не надумана.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому Xiaomi запропонувала простий інструмент стеження за епідеміологічною обстановкою, пов’язаною з 2019-nCoV. Користувач може або ввести голосовий запит помічникові ( «епідемія пневмонії в реальному часі»), або натиснути на відповідну галочку в меню, що відкривається свайпом вправо з робочого столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.