Характеристики Samsung Galaxy Z Flip: за що можуть запросити 1400 євро

Про можливість появи смартфонів з гнучкими дисплеями почали говорити досить давно, але тільки в 2019 році з’явилися комерційні їх втілення. Далі таких пристроїв стане більше. Однією з помітних новинок першого кварталу 2020 року має стати розкладачка Samsung Galaxy Z Flip. Сьогодні ми вже говорили про ціну на модель, а тепер розповімо про її характеристики.

Параметри смартфона з гнучким дисплеєм злив в мережу інсайдер Ішан Агарвал, який не раз помічений за публікацією достовірних відомостей про ще не представлених пристроях. За його інформацією, Galaxy Z Flip оснастили гнучким Dynamic AMOLED-дисплеєм діагоналлю 6,7 дюйма.

Роздільна здатність фронтальної камери складе 10 Мп, а основна камера буде на 12 Мп. Живити апарат стане акумулятор ємністю 3300 мАг або 3500 мА, і неї виключено що мова йде про сумарною ємності двох батарейок. Для зберігання призначених для користувача даних запропонують флеш-модуль на 256 Гб. Працювати Galaxy Z Flip буде під управлінням ОС Android 10 з фірмовою надбудовою One UI 2.1 і на вибір запропонують два кольори корпусу: чорний і фіолетовий.

За тими відомостями, які раніше з’являлися в мережі, базуватися смартфон буде на Snapdragon 855, отримає 8 Гб оперативної пам’яті і підтримку швидкої зарядки. Анонс новинки відбудеться 11 лютого в один день з прем’єрою пристроїв лінійки Galaxy S20. В Європі за смартфон повинні просити 1400 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.