Categories: Смартфони

Дуже висока ціна Samsung Galaxy S20 розізлила всіх фанатів

Share

Інсайдер Макс Вайнбах опублікував в соцмережі Twitter відомості про те, що покупка нового мобільного пристрою флагманського класу від компанії Samsung обійдеться в дуже велику суму грошей, особливо з тим урахуванням, що мова йде про смартфон на базі платформи Android. Залежно від конкретної країни в Європі, найдешевша і доступна за ціною версія Galaxy S20 буде коштувати від 900 до 1000 євро. Модель Galaxy S20 + обійдеться в 1050 – 1100 євро, а за флагманську модель Galaxy S20 Ultra викласти доведеться 1300 євро. Цілком собі очевидно, що дуже багато людей гарантовано вважатимуть такі розцінки просто божевільними, тому як за схожі суми свої телефони продає Apple.

Не доводиться сумніватися в тому, що ціна Samsung Galaxy S20 розізлить всіх, і це цілком собі реальний факт. Також інсайдер повідомив про те, в яку суму грошей обійдеться всім покупцям складаний телефон Galaxy Z Flip. Повідомляється, що він оцінюється в 1400 євро, однак цей цінник ще знаходиться на стадії затвердження. Офіційна презентація нових флагманів південнокорейський корпорації пройде вже в першій половині лютого, тобто досить скоро. В ході майбутнього заходу новинки покажуть громадськості, розкривши їх зовнішній вигляд, технічні характеристики, вартість, доступні модифікації, розцінки, а також, крім того, багато іншого. На всі телефони прямо «з коробки» виявиться встановлена ​​операційна система Android 10.

Звичайно, більшості людей нові флагмани топового рівня виявляться не по кишені, проте багато хто все одно гарантовано їх себе куплять, можливо навіть в кредит, будучи впевненими в тому, що саме Samsung створює і випускає на ринок найкращі смартфони з усіх існуючих. За якими цінами стане можливим купити Samsung Galaxy S20 в Україні поки що невідомо, але навряд чи розцінки виявляться нижче, ніж в Європі, тому що зазвичай росіян змушують переплачувати гроші «за повітря», але при цьому в подарунок дарують різні фірмові гаджети, починаючи з бездротових навушників і закінчуючи різними док-станціями. Таким чином покупців мотивують здійснювати покупку флагманів компанії в перші дні продажів, адже лише в цей час можна отримати цінний подарунок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024

    Миючий пилосос Dyson WashG1 працює без всмоктування (відео)

    Dyson представила миючий пилосос WashG1, який відрізняється від інших подібних моделей унікальною конструкцією: він позбавлений…

    14.05.2024

    7 способів обійти захист від скидання налаштувань до заводських налаштувань на пристроях Samsung

    Перевірка облікового запису Google, також відома як захист від скидання до заводських налаштувань, є інтегрованою…

    14.05.2024

    У нових iPad Pro виявлено дивний недолік. Він пов’язаний із OLED-дисплеєм

    Редактори порталу iMore повідомляють, що деякі нові планшети iPad Pro з OLED-дисплеями мають проблеми при…

    14.05.2024

    Компанія Huawei зіткнулася з новими обмеженнями США

    Міністерство торгівлі США оголосило про подальше посилення експортних обмежень для китайського технологічного гіганта Huawei. Цей…

    14.05.2024