Дуже висока ціна Samsung Galaxy S20 розізлила всіх фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Макс Вайнбах опублікував в соцмережі Twitter відомості про те, що покупка нового мобільного пристрою флагманського класу від компанії Samsung обійдеться в дуже велику суму грошей, особливо з тим урахуванням, що мова йде про смартфон на базі платформи Android. Залежно від конкретної країни в Європі, найдешевша і доступна за ціною версія Galaxy S20 буде коштувати від 900 до 1000 євро. Модель Galaxy S20 + обійдеться в 1050 – 1100 євро, а за флагманську модель Galaxy S20 Ultra викласти доведеться 1300 євро. Цілком собі очевидно, що дуже багато людей гарантовано вважатимуть такі розцінки просто божевільними, тому як за схожі суми свої телефони продає Apple.

Не доводиться сумніватися в тому, що ціна Samsung Galaxy S20 розізлить всіх, і це цілком собі реальний факт. Також інсайдер повідомив про те, в яку суму грошей обійдеться всім покупцям складаний телефон Galaxy Z Flip. Повідомляється, що він оцінюється в 1400 євро, однак цей цінник ще знаходиться на стадії затвердження. Офіційна презентація нових флагманів південнокорейський корпорації пройде вже в першій половині лютого, тобто досить скоро. В ході майбутнього заходу новинки покажуть громадськості, розкривши їх зовнішній вигляд, технічні характеристики, вартість, доступні модифікації, розцінки, а також, крім того, багато іншого. На всі телефони прямо «з коробки» виявиться встановлена ​​операційна система Android 10.

Звичайно, більшості людей нові флагмани топового рівня виявляться не по кишені, проте багато хто все одно гарантовано їх себе куплять, можливо навіть в кредит, будучи впевненими в тому, що саме Samsung створює і випускає на ринок найкращі смартфони з усіх існуючих. За якими цінами стане можливим купити Samsung Galaxy S20 в Україні поки що невідомо, але навряд чи розцінки виявляться нижче, ніж в Європі, тому що зазвичай росіян змушують переплачувати гроші «за повітря», але при цьому в подарунок дарують різні фірмові гаджети, починаючи з бездротових навушників і закінчуючи різними док-станціями. Таким чином покупців мотивують здійснювати покупку флагманів компанії в перші дні продажів, адже лише в цей час можна отримати цінний подарунок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.