У Meizu 17 запропонують ряд нових інновацій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2019 Meizu повернулася в лад, випустивши ряд цікавих смартфонів. Ні, компанія як і раніше переживає не найкращі часи у своїй історії, але запевняє, що криза позаду і відтепер тільки вперед. Глава і засновник компанії Хуан Чжан, відомий під псевдонімом Джек Вонг, поділився з журналістами перспективами розвитку Meizu в 2020 році.

Перш за все, він нагадав, що в нинішньому році компанія відзначить 17-річчя з моменту заснування і навесні випустить серію флагманів Meizu 17. Ключове слово – «серія». Це означає, що в рамках нової лінійки вийде кілька моделей і крім базової варіації можна чекати, наприклад, Meizu 17 Plus, Meizu 17 Pro або Meizu 17s.

Хуан Чжан підтвердив, що Meizu 17 стане першим 5G-смартфоном компанії і в його основі буде лежати Snapdragon 865. Обіцяно, що цей апарат буде справжнім флагманом з точки зору продуктивності і досвіду роботи в мережі. А ще обіцяні інновації в частині матеріалів, якості картинки і користувацького досвіду. Новинка безумовно буде кращим продуктом компанії в плані зовнішньої краси і простоти експлуатації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Історія Meizu триває і Хуан Чжан заявив, що в майбутньому вони продовжать створювати хороші продукти, а також зроблять ставку на мережі п’ятого покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.