У Huawei Mate X теж є проблеми з гнучкою матрицею: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так вийшло, що Huawei вплуталася в гонку за складні смартфони і прийшла до фінішу другою, пропустивши вперед Samsung з Galaxy Fold. Після тієї хвилі негативу, яка обрушилася на конкурента через проблеми, обумовлених складною конструкцією і новою технологією гнучких дисплеїв, можна було очікувати, що китайці перестрахуються і сирий продукт на ринок не виведуть.

І здавалося, що в Huawei вийшло не наступити на «граблі» Samsung. У мережі мелькала новина, що Huawei Mate X ламається, але це був одиничний факт. Але, як виявилося, випадки поломки складного «китайці» трапляються і в мережі почали множитися відео зі зламаними Mate X. Схоже, що великого розголосу випадки поломки смартфона не отримали тільки тому, що територія продажів обмежена Китаєм.

Ви можете подивитися ролики, які виклали в мережу власники Huawei Mate X, заплативши чималі гроші за експериментальний продукт. У кого-то дисплей зовсім непридатний для подальшої експлуатації, хтось зіткнувся з появою чорної смуги в місці згину, а є випадки, коли сенсор перестав коректно реагувати на дотики. Повну підбірку відео ви знайдете в джерелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що заміна дисплея в Huawei Mate X – процедура дорога. За неї доведеться заплатити $ 1007.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.