Xiaomi Mi 10 Pro буде кращим за Galaxy S20 і iPhone 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У китайській соцмережі Weibo з’явилася інформація про те, що вже зовсім скоро, буквально через кілька тижнів, виявиться офіційно представлений такий флагманський телефон топового рівня, як Xiaomi Mi 10 Pro. Йому приписують цілу масу різних особливостей, але тепер відомо про те, що саме він буде з себе представляти, коли нарешті надійде в продаж і стане доступним для всіх бажаючих. Так, цей телефон отримає пятірну основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп, і ніякого роз’єму 3,5 мм для навушників у нього небуде, тому підключати такі доведеться через USB Type-C або ж же бездротовим шляхом. Мобільний пристрій підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 65 Вт, тому на повну підзарядку акумулятора піде приблизно півгодини, а можливо навіть і менше.

Цей флагман володіє восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, а доповнений він графікою Adreno 650 і модемом Snapdragon X55, який здатний підключатися до мереж 5G, розвиваючи в таких швидкість до 5 Гбіт / с, тобто дуже велику. Корпус всього Xiaomi Mi 10 Pro виконаний із загартованого надміцного скла Corning Gorilla Glass 6, яке володіє дуже високим запасом міцності. Також інсайдери запевняють, що смартфон отримає батарею ємністю 4500 мАг і, крім того, інноваційним сучасним OLED-екраном з частотою оновлення 120 ГГц. Нічого такого флагманів Samsung Galaxy S20 і Apple iPhone 11 Pro навіть і не снилося, тому що вони не мають такої особливості, тоді як більш дешевий телефон з Китаю зможе це запропонувати.

Цілком собі очевидно, що і все інше технічне оснащення даного флагмана виявиться на вищому рівні, тому він зможе запропонувати масу можливостей, і всі покупці такими абсолютно точно залишаться задоволені. При всьому при цьому, коштувати новий флагман буде близько 4000 юанів, тобто викласти за нього потрібно приблизно 15 000 гривень, що зробить його дуже і дуже доступним для всіх покупців, тоді як цінник у Samsung Galaxy S20 виявиться майже в два рази вище, а у iPhone 11 Pro від Apple він вище більш ніж удвічі вже зараз. Все це доповниться новітнім програмним забезпеченням, а якщо бути точним, то операційною системою Android 10 у вигляді фірмової китайської прошивки MIUI 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.