Oppo Find X2 отримає QuadHD + дисплей з 120 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З орієнтиром, перш за все, на китайських технологічних гіків в 2018 році світ побачив Oppo Find X . Для свого часу смартфон був дивиною в частині реалізації розсувний конструкції із захованими всередину камерами. Тепер компанія готується вивести на ринок наступника Oppo Find X2, який, незважаючи на очікування, не отримає подекранную фронтальну камеру.

Сама компанія не приховує, що новинка дебютує і заявляє про те, що вона отримає кращий дисплей, ніж пропонував попередник. Інсайдери говорять про те, що це буде AMOLED-панель від Samsung діагоналлю близько 6,5 дюйма дозволом 3168х1440 пікселів.

Запропонує він частоту оновлення 120 Гц, а в налаштуваннях користувачі зможуть вибрати FullHD + або QuadHD +, кадрову частоту 60 Гц або 120 Гц. Але якщо у випадку з попередником обійшлися без будь-якого вирізу в дисплеї, то в разі в Oppo Find X2 варто чекати «кругляшок» під селфі-модуль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точно відомо, що «серцем» новинки стане платформа Snapdragon 865 і запропонують підтримку мереж п’ятого покоління завдяки 5G-модему Snapdragon X55. У мережі також миготіли передбачення, що Oppo Find X2 отримає новітній датчик Sony 2 × 2 On-Chip Lens (OCL), що підвищує якість знімків в умовах поганого зовнішнього освітлення. Прем’єра флагмана повинна відбутися в першому кварталі нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.