Нові версії Redmi K30 5G виходять 21 січня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) на своїй сторінці повідомив про вихід смартфона Redmi K30 5G у всіх раніше анонсованих колірних варіантах.

Даний постер був викладений на офіційній сторінці компанії Redmi в соціальній мережі Weibo. Він підтверджує, що Redmi K30 5G в кольорах Time Monologue, Purple Jade Fantasy, Deep Sea Glow і Flower Shadow надійдуть у продаж 21 січня цього року.

На момент виходу смартфона на початку місяця він був доступний тільки в одному кольорі Deep Sea Light. Ціна молодшої версії смартфона становить близько 290 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi K30 5G оснащений екраном діагоналлю 6,67 дюйма з частотою оновлення зображення 120 Гц і подвійною камерою в кутку екрану, яка отримала датчики зображення роздільною здатністю 20 і 2 Мп. В основній чотирьохмодульній камері встановлений головний датчик зображення Sony IMX686 роздільною здатністю 64 Мп. Акумулятор характеризується ємністю ємністю 4500 мА * г. в наявності модуль NFC. Смартфон підтримує швидку зарядку потужністю 30 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.