Камера Honor V30 Pro посіла друге місце в рейтингу DxOMark

До недавнього часу преміальні смартфони Honor були серед лідерів рейтингу DxOMark. Прорив зробив Honor 20 Pro, який свого часу увійшов до трійки лідерів з оцінкою 113 балів. Тепер в число кращих камерофонів потрапив і Honor V30 Pro.

Фахівці відомого бенчмарка протестували потрійну камеру смартфона і винесли свій вердикт, що це одна з кращих камер на ринку. Серед сильних сторін її вони відзначили відмінну деталізацію і низький рівень шуму. Сукупність усіх достоїнств камери Honor V30 Pro в результаті дозволили смартфону виявитися на другій сходинці рейтингу DxOMark з підсумковим середнім результатом 122 бали.

Нагадаємо, що в плані «заліза» тильна камера отримала ключовий 40 Мп модуль з апертурою f / 1.6 і оптичним стабілізатором, ширококутним сенсором на 12 Мп і телеоб’єктивом роздільною здатністю 8 Мп.

До плюсів камери Honor V30 Pro фахівці віднесли широкий динамічний діапазон, ефективне боке, хороші нічні знімки з приємною текстурою і мінімальними шумами. При створенні відео флагман приємно здивував точної фокусуванням, ефективної стабілізацією, хорошою деталізацією при зйомці на вулиці і в приміщенні.

До мінусів камери при фотографуванні експерти віднесли збої в роботі автофокусу, геометричні спотворення в Ультраширокий кадрах і ряд проблем з різкістю. При запису відео помітні артефакти при слабкому освітленні, видно нахил об’єктива і незначна нестабільність автофокусу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.