Google додала в Android найочікуванішу функцію

Навіть не дивлячись на те, що Android пропонує цілу масу різних можливостей на будь-який смак і колір, дана операційна система містить в собі один великий недолік. Справа в тому, що за замовчуванням дана платформа від Google не дозволяє проводити запис телефонних розмов, яка в ряді випадків може бути дуже корисна, наприклад, при зверненні за юридичною допомогою або підтвердження тих чи інших фактів в суді. Щоб записувати розмови власникам смартфонів доводиться вдаватися до використовувати сторонні програми, однак таке може працювати некоректно. Більше пощастило власникам мобільних пристроїв від ряду виробників, в тому числі Xiaomi, тому що в фірмові прошивки, включаючи MIUI, вбудовано спеціальне ПЗ для надання такої можливості.

Втім, вже незабаром в таких можливостях від будь-яких сторонніх компаній зовсім не буде потреби, тому що Google вирішила додати в програму «Телефон», призначену для здійснення телефонних дзвінків на смартфонах і планшетах, функцію запису розмови. Вона з’явилася в останній бета-версії додатка Phone 43.0.289191107, повідомляють розробники з форуму XDA Developers. Проте, поки що нова опція не працює, але це гарантовано трапиться вже в найближчі два тижні. Швидше за все, фінальна версія даної програми з підтримкою запису голосу з’явиться в магазині Google Play вже в лютому 2020 року, тобто через кілька тижнів. З цього самого моменту всі користувачі зможуть без зайвих складнощів використовувати саму очікувану і корисну функцію в даній платформі з усіх існуючих.

Нововведення гарантовано виявиться приємним сюрпризом для багатьох людей, адже записувати телефонні розмови виявиться простіше простого. Головне не забувати про те, що в деяких країнах світу здійснювати запис дзвінків заборонено повністю, навіть якщо попередити про це співрозмовника. Не виключено, що нова функція в додатку Google Phone для Android з’явиться тільки для жителів тих країн світу, де немає законодавчої заборони на запис розмов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.