Найшвидше зростаючий бренд смартфонів готує новий бестселер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme випустила свій бюджетний смартфон Realme 5i в Індії минулого тижня. Тепер же нова модель під назвою Realme 6i була сертифікована сінгапурським регулятором IMDA (Infocomm Media Development Authority), що вказує на швидкий реліз пристрою.

На жаль, ніяких характеристик пристрою сторінка реєстрації не підтвердила. Ми знаємо тільки номер моделі — RMX2040. Варто додати лише, що лінійка телефонів Realme ‘i’ асоціюється з урізаними в плані характеристик версіями середнього рівня. Це означає, що новинка буде схожа на поки невідомий Realme 6, але буде володіти більш слабкими характеристиками.

Як стало відомо, за підсумками 2019 року молодий бренд зміг відвантажити у всіх регіонах світу, де продаються смартфони Realme, понад 25 мільйонів телефонів. У порівнянні з 2018 роком зростання поставок перевищило 500%. Компанія вважає, що вона зможе продемонструвати зростання поставок більш ніж на 100% у всьому світі. Це означає, що в 2020 році поставки мобільних телефонів Realme перевищать 50 мільйонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.