В мережі показали перший рендер Meizu 17 з квадрокамерой

На початку грудня минулого року Meizu розповіла про свої плани випустити в 2020 році флагман Meizu 17. Компанія амбітно заявила про те, що це буде перший смартфон на базі Snapdragon 865. На даний момент немає передумов того, що обіцянку вона стримає і прем’єра флагмана пройде раніше 11 лютого, коли чекаємо анонс Samsung Galaxy S20 з цим чіпом на борту.

Продовження флагманської серії має запропонувати ряд поліпшень, але є застереження – оновлена ​​модель може дебютувати в старому корпусі. Ресурс Slashleaks виклав рендер Meizu 17.

Судячи з нього, дизайн нового покоління флагманів практично не зміниться в порівнянні з попередником. Всі елементи на корпусі збережуть своє колишнє місце розташування, хіба що відступи на торцях стануть тоншими, і основна камера обзаведеться чотирма датчиками зображення.

Обов’язково знайдуться ті, кому сподобається, що компанія може продовжити слідувати власним переконанням в області дизайну, відмовляючись від різних отворів в екрані. Інтеграція сканера відбитків пальців в дисплей також не скасована.

За непідтвердженою інформацією, анонс Meizu 17 повинен відбутися в березні нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.