Вже навесні смартфони отримають захист нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході виставки Consumer Electronic Show 2020 французька компанія Isorg продемонструвала нову модель дактилоскопічного датчика, який суттєво відрізняється від вже представлених на ринку рішень.

Особливістю нового сканера відбитків пальців є, по-перше, те, що він розпізнає відбитки по всій поверхня екрану, а по-друге, сканує одночасно відразу чотири пальці. Цього не може робити жоден існуючий дактилоскопічний датчик.

Після появи подэкранных сканерів відбитків пальців виникли сумніви в їх надійності, так як в ході експериментів з’ясувалося, що їх досить просто обдурити. Датчик, який розробила французька компанія, дозволяє розпізнавати користувача по 4 пальцях одноразово, що істотно підвищує безпеку для користувача даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники підтвердили, що новий датчик може використовуватися з різними дисплеями, включаючи гнучкі, тобто він може з’явитися в таких складних смартфонах різних виробників.

Товщина нового дактилоскопічного датчика становить менше 300 мкм, масове виробництво повинно початися найближчим часом, постачання виробникам смартфонів стартують навесні 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.