Реальний Samsung Galaxy S20+ 5G вперше позує на живих фото

Вчора в Мережі з’явилися докладні характеристики всіх моделей лінійки смартфонів Samsung Galaxy S20, а сьогодні головний редактор відомого ресурсу XDA-Developers Макс Вайнбах (Max Weinbach) опублікував живі фото реального працюючого Samsung Galaxy S20+ 5G.

Ексклюзивні фото підносяться з невеликою порцією подробиць. По-перше, в основній камері моделі чотири датчика замість п’яти – останній модуль, на диво, зайнятий мікрофоном. Можливо, таким чином в Samsung хотіли поліпшити якість запису звуку при відеозйомці. Крім стандартного об’єктива в цьому наборі очікується телеоб’єктив, макро і надширококутний.

Переходимо до екрану. Як повідомив користувач, який надіслав Максу ці фото і побажав залишитися анонімним, екран Galaxy S20+ 5G закруглений у набагато меншій мірі, ніж у попередника. Він взагалі відчувається плоским, як екран Google Pixel 2 XL. Виріз камери менше, ніж у Galaxy Note10 і, як у Galaxy S10 і Note10, в Galaxy S20+ 5G є нанесена на заводі захист екрану. Інша особливість новинки – відсутність клавіші активації помічника Bixby.

Про апаратну складову подробиць немає, але ніхто не сумнівається, що в цій, А також інших моделях серії, будуть використовуватися однокристальні системи Qualcomm Snapdragon 865 і Samsung Exynos 990.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.